MASZ COLLECTION'S FOTOPAGES
Mencari kain corak batik & abstrak secara online? dptkn di sini..harga amat berpatutan..
By: MASZ COLLECTION

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom, stok kain ader lagi ni...

Mari-mari tgk kain…Murah-murah..

Hasil daripada komen SMS, Masz upload sekali lagi gambar kain-kain yang telah diupload sebelum ini.

Masz harap, gambar kali ni lebih clear.. Cepat order skang, stok terhad kawan-kawan
Kalo tak nk buat rayer pn, buat utk pakai sebelum raya pn boley ajer…


Kalo nk tgk ambar lg clear, bleh jgk tgk kat http://maszed.blogspot.com[/size]

[size=24] Cepat2, dtg serbu, kain corak batik dan abstrak baru2..RM48 sepasang!! ...cepat grab 1 @ 2 pasang....

Account details:


Maybank: 153010599854 (MASTURA BINTI MUHAMAD)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)
Phone No: 019-9534452
E-mail: must2ya@ymail.com


[size=18]Kalo nk tgk ambar lg clear, bleh jgk tgk kat http://maszed.blogspot.com[/size]


Saturday, 6-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom pakat2 mari tgk kain corak batik dan corak abstrak nie...

Friends, sempena weekend ni, mehla jenguk2, jamu mata tgk kain2 yg baru dari masz collection nie...

Kalo agak2, ader kemusykilan, jgn takut, SMS/e-mail jer kat masz..No problem punyer...

Kain2 yg masz pamerkan ni, khas utk peminat-peminat kain bercorak batik dan abstrak..
Corak dia mmg marvelous abesla...tak rugi kalo korang amik...

So, tunggu aper lg, SMS/e-mail la skang sblm kain yg diidamkan jatuh ke tangan org lain..

Tak pasal2 melepas plak nanti...

Kalo nk tgk ambar lg clear, bleh jgk tgk kat http://maszed.blogspot.com[/size]

Pertanyaan boleh dibuat melalui SMS/E-mail
019-9534452; must2ya@ymail.com (SMS order diutamakan)

Pembayaran
Maybank: 153010599854 (MASTURA BINTI MUHAMAD)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)


[size=18] So, tunggu aper lagi, SMS/ E-mail kain pilihan anda skang!!...


Update stok kain yg available sehingga 6 Jun 2009

KOD BA1000
BA1010
BA1020
BA1030
BA1040
BA1050

KOD BA2000
BA2010
BA2020
BA2030

KOD BB3000
BB3010
BB3020
BB3030
BB3040


Friday, 5-Jun-2009 08:00 Email | Share | | Bookmark
KAIN CORAK BATIK DAN ABSTAK..CANTIQ2..JOM SERANG...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG SEMUA KE MASZ COLLECTION

Jemputla jenguk-jenguk, jamu mata kot2 ader kain yg berkenan di hati.. Kalo bukan utk diri sendiri pun, utk mak ke, isteri ker, kakak ker, adik ker, yg ptg semua org tersyg pun boley...

Kalo ader yg berkenan di hati, jgn malu2 dan segan2, cepat amik phone dan SMS...Takut kena kebas kat org lain jer...

MASZ COLLECTION
menawarkan tekstil bercorak batik dan abstrak yang menjanjikan kain yang berkualiti dan bermutu tinggi. Kain yang di’upload’ bukan sahaja menarik tang rekaan dia tp jgk kat harga dia..

Stok yg ada amatla terhad, jd jgn fikir pjg2, rembat 1 skang…

Cepat, kain baru jer masuk..Limited stok, tlg percaya RM48 sepasang sahaja. (tidak termasuk kos penghantaran)...

Cepat, rembat 1 @ 2 pasang..


HARGA KAIN CORAK BATIK DAN ABSTRAK !! RM48 !!

HARGA PASARAN RM69

PEMBELIAN,PERTANYAAN dan PEMBAYARAN

Pertanyaan boleh dibuat melalui SMS/E-mail –
019-953 4452; must2ya@ymail.com (SMS order diutamakan)

1 – SMS/E-mail untuk pengesahan stok.. 1st come 1st paid basis

2 - Bayaran perlu dijelaskan sepenuhnya selepas confirm order. Barang hanya akan dihantar setelah pembayaran selesai dibuat.

3 - Setelah pembayaran dibuat sila email saya secepat mungkin bukti pembayaran berserta dengan NAMA PENUH, ALAMAT dan NO. TELEFON.

4 - Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh 2 hari bekerja setelah CONFIRMATION dibuat.


5 - SERIOUS BUYER ONLY PLEASE..


6 - Account details:
Maybank: 153010599854 (MASTURA BINTI MUHAMAD)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)

Kalo nk tgk ambar lg clear, bleh jgk tgk kat http://maszed.blogspot.com[/size]

[size=24] HARGA KAIN CORAK BATIK DAN ABSTRAK !! RM48 !!


HARGA PASARAN RM69

PENGHANTARAN

Penghantaran akan dibuat sekerap mungkin (dlm seminggu). Memandangkan saya berada di Pantai Timur, penghantaran tidak dpt dilakukan pada hari Jumaat dan Sabtu..
Penghantaran akan menggunakan khidmat POS LAJU. Setelah penghantaran dibuat saya akan email Ruj. No POS LAJU pada PEMBELI.

Caj Penghantaran :
Semenanjung Malaysia - RM6.00 untuk setiap penghantaran
Sabah/Sarawak - RM8.00 untuk setiap penghantaran
* Tambahan RM1 untuk item yang seterusnya

HARGA KAIN CORAK BATIK DAN ABSTRAK !! RM48 !!

HARGA PASARAN RM69

Cepat2, dtg serbu, kain corak batik dan abstrak baru2..RM48 sepasang!! ...cepat grab 1 @ 2 pasang....

Account details:


Maybank: 153010599854 (MASTURA BINTI MUHAMAD)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)
Phone No: 019-953 4452
E-mail: must2ya@ymail.com

[size=18]Kalo nk tgk ambar lg clear, bleh jgk tgk kat http://maszed.blogspot.com[/size]


[<<  <  1  2  3  4  [5]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net