MASZ COLLECTION'S FOTOPAGES
Mencari kain corak batik & abstrak secara online? dptkn di sini..harga amat berpatutan..
By: MASZ COLLECTION

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom msk jenguk kain...lelong2...

BK1080
Mai tgk mai pilih, mai tgk mai plh.. Kain baru2 masuk..Panas lagi nie..BERASAP…Update 29 June 2009…..

Cepat serang…kali nie, stok hanya ada sepasang sahaja…tak de repeat order…so, grab sekarang sebelum stok amik kat orang lain…


Harga masih dikekalkan macam biasa, RM55 sepasang…

BATIK JACQUARD (4METER DIRECT)

BB540 SOLD OUT


BB550 SOLD OUT


BB560 SOLD OUT


BB570 SOLD OUT


BATIK CHIFFON (2M+2M)
-Baju perlu lining, kain tak perlu

BC80 SOLD OUT


BATIK KOREA

BK1070 SOLD OUT


BK1080




Tuesday, 23-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom tengok, kain baru masuk !!

PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN MASZ COLLECTION DILANJUTKAN LAGI…

Thankla yea sudi jenguk2 lagi kat sini … Ada kain corak baru.. Kain yg korang bakal tgk kat bawah nie adalah design yg plg latest corak batik kat Kelantan. Mmg corak batik ni dia seakan2 batik original..

Masz Collection mengadakan jualan promosi. Harga kain, jika di beli secara runcit (1 hingga 3 pasang), harga adalah tetap. Yela, harga dh murah dh nie, harga pasaran, utk corak batik yg harga RM48 tu RM69, yg mas jual RM55 tu plak RM75..

Walaubagaimanapun, jika dibeli secara borong (4 pasang dan ke atas), harga boleh risik2 lagi. Boleh campur2 aper jenis kain dan harga sekalipn…Yg penting cukup 4 pasang… Aper lg, scrolla kalo nk tgk…


Kalau ader kain yg korang berkenan, tp dh sold out, korang bleh request. Mas akan tlg cari blk stok kain tu..Tp, amik masa la sket ek..bknnyer ari ni order, lps bank in mas trs pos. Tgk keadaan jgk, tp manerla tahu, time korang order ari tu mas nk pergi tambah stok kain, kan dh untung tu…hehe…tak payah tunggu lg..kalo ader yg dh sold out, tp berkenan cepat2 sms mas bgtau no kod kain ek..hehe..

Ok, selamat menjamu mata…


KOREA SILK ( CORAK ABSTRAK) HARGA RM48 @ SEPASANG

BA1040 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BA1050 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


KOREA SILK (CORAK BATIK)

BB3020 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1030 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1040 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1050 SOLD OUT


BK1060 SOLD OUT


BATIK AIS

BA3010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BA3020 (2M+2M) HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BATIK JACQUARD CENDERAWASIH

BB5010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5030 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5050 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5060 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5070 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB510 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB520 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB530 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BATIK JACQUARD CENDERAWASIH 2M+2M

BH4020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BH4040 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BH4050 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BH4060 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


ITALY SILK
BI1010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BATIK CHIFFON (2M + 2M)
Baju perlu lining, kain tak perlu…

BC10 SOLD OUT


BC20 SOLD OUT


BC30 SOLD OUT


BC40 SOLD OUT


BC50 SOLD OUT


BC60 SOLD OUT


BC70 SOLD OUT



Ade yg berkenan di hati? Aper lg SMS la Mas skang (019-9534452) dan tanyer stok kain ader lagi ke tak…

Bleh jgk kalo nk e-mail (must2ya@ymail.com), tp SMS order diutamakan yea..
Ok cara2 nk order simple jer, follow jer kat bawah nie..

1 – SMS/E-mail untuk pengesahan stok.. 1st come 1st paid basis

2 - Bayaran perlu dijelaskan sepenuhnya selepas confirm order. Barang hanya akan dihantar setelah pembayaran selesai dibuat.

3 - Setelah pembayaran dibuat sila SMS/E-mail saya secepat mungkin bukti pembayaran (masa, amaun, Bank ke maner(CIMB atau Maybank)) berserta dengan NAMA PENUH, ALAMAT dan NO. TELEFON.

4 - Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh 2 hari bekerja setelah CONFIRMATION dibuat. Sekiranya, tiada pembayaran, Mas nk mintak maaf awal2 ek sbb Mas terpaksa jual kain tu kat org lain..


5 - SERIOUS BUYER ONLY PLEASE..

6 - Account details:
Maybank: 153010466090 (MOHAMAD RUSHAIZED BIN RUSS)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)

PENGHANTARAN

Penghantaran akan dibuat sekerap mungkin (dlm seminggu). Memandangkan saya berada di Pantai Timur, penghantaran tidak dpt dilakukan pada hari Jumaat dan Sabtu..

Penghantaran akan menggunakan khidmat POS LAJU. Setelah penghantaran dibuat saya akan email Ruj. No POS LAJU pada PEMBELI.

Caj Penghantaran:
Semua kain yg dipamerkan adalah tidak termasuk dgn kos penghantaran. So, kos penghantaran adalah standard mcm kat bawah:

Semenanjung Malaysia - RM6.00 untuk setiap penghantaran
Sabah/Sarawak - RM8.00 untuk setiap penghantaran
* Tambahan RM1 untuk setiap pasang kain yang seterusnya..


Thursday, 18-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN MASZ COLLECTION

PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN MASZ COLLECTION

Thankla yea sudi jenguk2 kat sini … Ada kain corak baru.. Kain yg korang bakal tgk kat bawah nie adalah design yg plg latest corak batik kat Kelantan. Mmg corak batik ni dia seakan2 batik original..

Masz Collection mengadakan jualan promosi. Harga kain, jika di beli secara runcit (1 hingga 3 pasang), harga adalah tetap. Yela, harga dh murah dh nie, harga pasaran, utk corak batik yg harga RM48 tu RM69, yg mas jual RM55 tu plak RM75..

Walaubagaimanapun, jika dibeli secara borong (4 pasang dan ke atas), harga boleh risik2 lagi. Boleh campur2 aper jenis kain dan harga sekalipn…Yg penting cukup 4 pasang… Aper lg, scrolla kalo nk tgk…

KOREA SILK ( CORAK ABSTRAK) HARGA RM48 @ SEPASANG


BA1040 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BA1050 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BA2020 HARGA RM48 @ SEPASANG: SOLD OUT


KOREA SILK (CORAK BATIK)

BK1010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BK1020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB3020 HARGA RM48 @ SEPASANG: SOLD OUT


BB3030 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BB3040 HARGA RM48 @ SEPASANG SOLD OUT


BATIK AIS

BA3010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BA3020 (2M+2M) HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BATIK JACQUARD CENDERAWASIH

BB5010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5030 HARGA RM55 @ SEPASANG : SOLD OUT


BB5040 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5050 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5060 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5070 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


BB5080 HARGA RM55 @ SEPASANG: SOLD OUT


BATIK JACQUARD CENDERAWASIH 2M+2M

BH4020 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


ITALI SILK
BI1010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT


Ade yg berkenan di hati? Aper lg SMS la Mas skang (019-9534452) dan tanyer stok kain ader lg ke tak..

Bleh jgk kalo nk e-mail (must2ya@ymail.com), tp SMS order diutamakan yea.
Ok cara2 nk order simple jer, follow jer kat bawah nie..

1 – SMS/E-mail untuk pengesahan stok.. 1st come 1st paid basis

2 - Bayaran perlu dijelaskan sepenuhnya selepas confirm order. Barang hanya akan dihantar setelah pembayaran selesai dibuat.

3 - Setelah pembayaran dibuat sila e-mail saya secepat mungkin bukti pembayaran berserta dengan NAMA PENUH, ALAMAT dan NO. TELEFON.

4 - Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh 2 hari bekerja setelah CONFIRMATION dibuat. Sekiranya tiada pembayaran dilakukan, kain akan dijual kat org lain....

5 - SERIOUS BUYER ONLY PLEASE..

6 - Account details:
Maybank: 153010466090 (MOHAMAD RUSHAIZED BIN RUSS)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)

PENGHANTARAN

Penghantaran akan dibuat sekerap mungkin (dlm seminggu). Memandangkan saya berada di Pantai Timur, penghantaran tidak dpt dilakukan pada hari Jumaat dan Sabtu..

Penghantaran akan menggunakan khidmat POS LAJU. Setelah penghantaran dibuat saya akan email Ruj. No POS LAJU pada PEMBELI.

Caj Penghantaran:
Semua kain yg dipamerkan adalah tidak termasuk dgn kos penghantaran. So, kos penghantaran adalah standard mcm kat bawah:

Semenanjung Malaysia - RM6.00 untuk setiap penghantaran
Sabah/Sarawak - RM8.00 untuk setiap penghantaran
* Tambahan RM1 untuk item yang seterusnya..


Tuesday, 16-Jun-2009 12:10 Email | Share | | Bookmark
PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN MASZ COLLECTION

Thankla yea sudi jenguk2 kat sini … Ada kain corak baru.. Kain yg korang bakal tgk kat bawah nie adalah design yg plg latest corak batik kat Kelantan. Mmg corak batik ni dia seakan2 batik original..

Masz Collection mengadakan jualan promosi. Harga kain, jika di beli secara runcit (1 hingga 3 pasang), harga adalah tetap. Yela, harga dh murah dh nie, harga pasaran, utk corak batik yg harga RM48 tu RM69, yg mas jual RM55 tu plak RM75..

Walaubagaimanapun, jika dibeli secara borong (4 pasang dan ke atas), harga boleh risik2 lagi. Boleh campur2 aper jenis kain dan harga sekalipn…Yg penting cukup 4 pasang… Aper lg, scrolla kalo nk tgk…

[b]Kalau nk tgk gambar yg lebih jelas, blehla jenguk2 kat blog Mas, http://maszed.blogspot.com .


BATIK JACQUARD CENDERAWASIH
BB5010 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT
BB5030 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT
BB5040 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT
BB5050 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT
BB5060 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT
BB5070 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT
BB5080 HARGA RM55 @ SEPASANG SOLD OUT

Ade yg berkenan di hati? Aper lg SMS la Mas skang (019-9534452) dan tanyer stok kain ader lg ke tak..

Bleh jgk kalo nk e-mail (must2ya@ymail.com), tp SMS order diutamakan yea.
Ok cara2 nk order simple jer, follow jer kat bawah nie..

1 – SMS/E-mail untuk pengesahan stok.. 1st come 1st paid basis

2 - Bayaran perlu dijelaskan sepenuhnya selepas confirm order. Barang hanya akan dihantar setelah pembayaran selesai dibuat.

3 - Setelah pembayaran dibuat sila e-mail saya secepat mungkin bukti pembayaran berserta dengan NAMA PENUH, ALAMAT dan NO. TELEFON.

4 - Pembayaran hendaklah dibuat dalam tempoh 2 hari bekerja setelah CONFIRMATION dibuat.

5 - SERIOUS BUYER ONLY PLEASE..

6 - Account details:
Maybank: 153010466090 (MOHAMAD RUSHAIZED BIN RUSS)
CIMB: 12130000644202 (MASTURA BINTI MUHAMAD)

PENGHANTARAN

Penghantaran akan dibuat sekerap mungkin (dlm seminggu). Memandangkan saya berada di Pantai Timur, penghantaran tidak dpt dilakukan pada hari Jumaat dan Sabtu..

Penghantaran akan menggunakan khidmat POS LAJU. Setelah penghantaran dibuat saya akan email Ruj. No POS LAJU pada PEMBELI.

Caj Penghantaran:
Semua kain yg dipamerkan adalah tidak termasuk dgn kos penghantaran. So, kos penghantaran adalah standard mcm kat bawah:

Semenanjung Malaysia - RM6.00 untuk setiap penghantaran
Sabah/Sarawak - RM8.00 untuk setiap penghantaran
* Tambahan RM1 untuk item yang seterusnya..[/b]

Kalau nk tgk gambar yg lebih jelas, blehla jenguk2 kat blog Mas, http://maszed.blogspot.com .


Tuesday, 16-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
KOREA SILK (CORAK ABSTRAK) HARGA RM48 @ SEPASANG

BA1040 @ RM48
BA1050 @ RM48
BA2020 @ RM48
KOREA SILK ( CORAK ABSTRAK) HARGA RM48 @ SEPASANG

BA1040 HARGA RM48 @ SEPASANG
BA1050 HARGA RM48 @ SEPASANG
BA2020 HARGA RM48 @ SEPASANG


[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net